ZENITH INTERNATIONAL & AAGES RADIO

Et stjernebillede på kvalitet og præcision i mere end 56 år.

Zenith blev stiftet tilbage i 1965 af Aage Thatis Hansen, der gennem alle årene har været på forkant med den hastige og enorme udvikling, som gennem årtierne er sket på den elektroniske front.

Her 56 år efter- står han stadig lige engageret i front sammen med sin søn for en spændende og hæsblæsende udvikling, som senest har medført hjælp og assistance, der som formål har at formidle kontakt og handel med kinesiske virksomheder. Alt hvad kunderene måtte ønske : fra elektronik til golfvogne og vintage ting.

Fjernøsten har været hjemmebane for Aage Thatis i alle årene, og ikke mindst har japanske og kinesiske kvalitetvirksomheder været i stifterns søgelys.

Lidt historie-kort fortalt

Vi dykker lidt ned og plukker nogle få glimt fra virksomhedens omfattende C.V.

1966

TDK-SYNCRO

Der startes på import af de japanske lydbånd, hvor Zenith i en årrække var eneimpotør og i øvrigt det 2. Land i Europa, der importerede disse kvalitetsbånd.

1967

ONKYO

Zenith bliver impotør til det Danske marked af forstærkere,højttalere og pladespiller. Et mærke der også dengang gav genlyd !

1970

NAGAOKA

Zenith startede som generalagent og forhandler af nåle,pickup`s og tilbehør fra verdens største producent.

1980

Zenith International i Japan.

I de mellemliggende år forhandlede Zenith bl.a. opbevaringssystemer fra det tyske KNOWIN og spolebåndoptager fra DOKORDER.

I 1980 startedes egen produktion i Japan i samarbejde med udviklingsingeniører fra Nagaoka.

Blandt andet blev der udviklet et (patenteret) videorensebånd.

Zenith blev medstifter af EURAC, en sammenslutning af selvstændige importører fra det meste af Europa, samt distributør af HOZAN elektronik værktøj.

2011

Zenith blev eneimportør/distributør af MISTRAL audio.

ZENITH & AAGES RADIO er fortsat et stjernebillede på kvalitet og service.

                                              " EXPERIENCE FOR THE FUTURE! "